OM OSS

Vi på Klockwebben Sverige har stor brinnande passion för klädmode i allmänhet och armbandsur i synnerhet. Vi tror på att människan genom tiderna har letat efter den perfekta klädstilen som speglar sin personlighet och karaktär mot omvärlden. Det har därför varit viktigt att hitta komplement till klädstilen för att lyckas sticka ut bland mängden. En klocka runt handleden har med tiden kommit att bli ett perfekt verktyg för att både hålla koll på tiden samt komplettera klädstilen.

Med vikten av snygga praktiska klockor i åtanke har vi på Klockwebben Sverige tagit oss an ansvaret att erbjuda ett brett sortiment av herrklockor och damklockor till svenska marknaden. Varumärkena som går att köpa på vår hemsida har vi valt med stor omsorg och sett till så de passar alla individer oavsett kön, ålder, hudfärg eller smak.

Vi ser även till att köpa våra klockor från en av Europas största leverantörer för att garantera våra kunder moderna snygga klockor till marknadens bästa priser.

Bland våra kollektioner hittar kunden ett stort urval av klockvarumärken samt modeller som passar alla individer i sin vardag. Vi har dessutom valt ut våra topp 100 klockor som vi uppdaterar kontinuerligt.

För fler frågor om vår webshop, vänligen besök våra vanliga frågor och svar. För mer info är Du alltid välkommen att maila oss[email protected].

//Teamet på Klockwebben Sverige